زرشک یکی از شناخته شده ترین مواد غذایی به شمار می آید که علاوه بر مصارف خانگی, کاربردهای دارویی نیز دارد
مواد لازم:
زرشک تازه : 1 کیلو
آب : 2 پ
نمک : 1 ق م
مراحل:
اول به این روش زرشک ها رو آماده کنین : آب زرشک
زرشک ها رو به همراه دو پ آب , داخل مخلوط کن بریزین و از صافی ریز ردش کنین.
آب به دست اومده رو به همراه نمک داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دیم با شعله متوسط , غلیظ شه. (حواستون بهش باشه و هم بزنین!)
وفتی به غلظت رب رسید , حرارت رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم تا سرد بشه.
حالا این رب خوشگلو بریزین داخل شیشه خشک و تمیز و بذارین داخل یخچال.
من ازین رب داخل خورش هام استفاده می کنم مث مرغ , قیمه و .... (مثلا اگه یک ق غ رب گوجه فرنگی بریزم , از رب زرشک یه ق م میریزم و بعد از تفت دادن رب گوجه , رب زرشک هم یه کوچولو تفت میدم)
فقط حواستون باشه که استفاده ازین رب , کمی رنگ غذا رو تیره می کنه ولی بسیار خوشمزه و عالی میشه!
نوش جونتون.