VINA_SHOPPINGCART VINA_MYCART 0 VINA_ITEM 0 ﷼

 x 

کارت خالی

مقالات

انواع زعفران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

زعفران گرانقیمت‌‌ترین ادویه‌ جهان شناخته می‌ شود فارغ از بذر و پیاز اولیه‌ی اون که می‌تونه تا حدودی متفاوت بشه، از لحاظ برداشت و چینش هم می‌تونه متفاوت باشه و این نکته در قیمت، کیفیت و حتی نوع عرضه‌ی اون هم تاثیر دارد.

 

اما زعفران در ایران بیشتر به چهار نوع شناخته می‌شود:

 

زعفران سرگل:

 

بیشترین مصرف زعفران می‌تواند از نوع زعفران سرگل باشد. در زعفران سرگل از بخش زرد و یا سفید گیاه زعفران خبری نیست و مصرف‌کننده تنها از قسمت سرخ زعفران استفاده می کند. رشته‌ها در این نوع زعفران از هم جدا هستند تمیز و منفصل دیده می‌شوند.

 

زعفران سرگل به زعفران ممتاز، سرریشه و سرقلم نیز معروف است.

 

ویژگی‌های زعفران سرگل:

 

خوش رنگ به همراه ظاهری زیبا . درصد کروسین و سافرانال در این نوع، بسیار بالاست. در هم تنیده و به هم چسبیده نیستند. زعفران سرگل از رشته‌های زخیم کلاله‌ی زعفران تشکیل شده است

 

زعفران نگین:

 

در برخی از دسته‌بندی‌هایی که برای انواع زعفران در نظر گرفته می‌شود، زعفران نگین بالاترین عیار را دارد. عیار بالایی که برای این نوع زعفران در نظر گرفته می‌شود به دلیل درشت بودن و در عین حال قدرت رنگ‌دهی آن است. زعفران نگین با نام زعفران نگین ممتاز هم شناخته شده است

 

ویژگی‌های زعفران نگین: آخر کلاله‌ها به رنگ سفید نمی‌باشد. رنگی زیبا و ظاهری جلوه‌گرانه دارد. در زعفران نگین پیچ‌خوردگی وجود ندارد. سه‌شاخه کلاله در زعفران نگینی جداست.

 

زعفران پوشال:

 

هرگاه خامه‌ی زعفران را از قسمت زیرین آن جدا سازند، کلاله‌ها دارای قسمتی به طول ۱ الی ۳ میلی‌متر خامه خواهند بود که به این نوع از چینش و زعفران، زعفران پوشال گفته می‌شود.

 

زعفران دسته:

 

کشاورزها و مردم قدیم از نوع زعفران دسته استفاده می‌کردند که الان تا حدودی منسوخ شده است. در این نوع زعفران کلاله‌ها به همراه خامه عرضه می‌شوند که رشته‌هایی کامل از زعفران و بین ۳ تا ۵ سانتی‌متر هستند. این نوع زعفران به زعفران دخترپیچ هم معروف است.

 

 

 

برچسب:
  • نشانی: خراسان جنوبی- قائن- خیابان امام خمینی
  • تلفن 0812 509 910 98+
  • ایمیل info@Barberrycup.ir
  • ساعت کار شنبه تا پنجشنبه 08:00الی 13:30

Search